OŠ Milke Trnine prati suvremene trendove

Općina Križ školarcima poklonila pametnu ploču

Izvor: Općina Križ

Prema pisanju Općine Križ, pametnom pločom sa svom pripadajućom opremom koja uključuje projektor i računalo, danas je, na prvi dan škole, Općinski načelnik Općine Križ Marko Magdić, iznenadio Osnovnu školu Milke Trnine. Vrijedan je to poklon za sve učenike te škole, njih ukupno 489. Općina Križ  za nabavu pametne ploče i pripadajuće opreme zajedno s postavom iste, izdvojila je ukupno 13.857,25 kuna.

Ovo je već šesta pametna ploča u Osnovnoj školi, istaknuo je ravnatelj Zlatko Hasan, te se zahvalio Općini Križ na poklonu koji će zasigurno mnogo značiti brojnim generacijama školaraca, a njihovim učiteljima pomoći u lakšem i boljem predavanju gradiva.

Prvi dan škole nakon ljetne stanke, posebno je iskustvo za sve školarce, a pogotovo one koji u školske klupe sjedaju prvi put. Osnovnu školu Milke Trnine Križ od danas pohađa 42 prvašića u Križu i njih 15 u područnoj školi u Novoselcu. Općina Križ u suradnji s tiskarom Studio HAT d.o.o.  koja je donirala/izradila ceradu s upozorenjem za vozače, postavila je natpise iznad ceste kraj škole u Novoselcu u cilju da za najmlađe prvi dani u školi budu što sigurniji.

Svim učenicima, a posebno prvašićima u Križu  i područnom odjeljenju u Novoselcu, Općinski načelnik Općine Križ, Marko Magdić, zaželio je uspješnu školsku godinu.

(Izvor: Općina Križ)

Križ