Kulturno uzdizanje u Općini Tisno

Počeli radovi na prezentacijskom i kulturnom centru u Betini

Izvor: Općina Tisno

Nakon radova na vanjskom uređenju koji su završeni prije ljeta, započeli su radovi na unutrašnjem uređenju prezentacijskog i kulturnog centra u Betini koje sukladno provedenom postupku javne nabave obavlja tvrtka Tim Color d.o.o. iz Zagreba.

Na vanjsko uređenje utrošeno je ukupno 2.36 milijuna kuna a na radove unutarnjeg uređenja utrošiti će se 3,93 milijuna kuna te na multimedijalnu postavu i opremu 6,9 milijuna kuna.

Većina sredstava povučena je iz NIP programa u stopostotnom iznosu dok je Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao 60% troška vanjskog uređenja zgrade.

Ukupna vrijednost cijelog projekta koji će sukladno NIP projekcijama biti završen do 30. ožujka 2017. iznosi 13.2 milijuna kuna.

Zgrada će nakon završetka radova umjesto prijašnje dvije etaže imati tri. U prizemlju zgrade nalaziti će se recepcija PP Vransko Jezera, a u srednjoj i gornjoj etaži kulturni i društveni prostori sa većom i manjom dvoranom, uredski prostori te prostor prezentacijskog dijela NP Kornati.

(Izvor: Općina Tisno)

Općina Tisno, Betina