Za što bolju zdravstvenu skrb

Sanacija Specijalne dječje bolnice u Gornjoj Bistri

Izvor: Općina Bistra

Inina donacija u iznosu od 50.000 kuna koju je dr. med. spec. Renatu Mittermayeru, ravnatelju bolnice, uručio g. Davor Mayer, član Uprave Ine, omogućit će Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra sanaciju dviju bolesničkih soba te uređenje igraonice za male pacijente. Djecu su razveselili i članovi INA Kluba volontera koji su im u posjet u bolnicu stigli s prigodnim poklonima.

Davor Mayer tom je prilikom izjavio: „Naši susreti u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi postali su svojevrsna tradicija. Radujem se što je INA i ovom prilikom mogla doprinijeti boljem i kvalitetnijem liječenju najmlađih pacijenata. Pomaganje zajednici u kojoj djelujemo Inino je jasno opredjeljenje kao društveno odgovorne tvrtke. Nakon prošlotjedne donacije KBC-u Zagreb ovo je druga u nizu od šest donacija koje je INA pripremila za pedijatrijske odjele diljem Hrvatske.“

„Donirani iznos namijenjen je za uređenje dječje igraonice i za uređenje bolesničkih soba, kako bismo našoj dječici mogli pružiti što bolju zdravstvenu skrb i lijepo mjesto za igru. Naš višegodišnji donator INA, primjer je kako u našem društvu raste svijest za pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Sigurno je da naši mali pacijenti zaslužuju svu pažnju, ne samo nas koji tu radimo, nego i cijelog društva“, izjavo je dr. med. spec. Renato Mittermayer, Ravnatelj Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra.

Bolnička ustanova u Gornjoj Bistri brine se i skrbi za djecu s najtežim oblicima kroničnih bolesti. Trenutačno je u bolnici smješteno više od 100 najmlađih bolesnika s najsloženijim zdravstvenim problemima.

Bistra