Park će biti namijenjen za razne sportske i kulturne manifestacije

U Donjoj Voći započela izgradnja sportskog parka Hrvatskih branitelja

Izvor: Općina Donja Voća

U ponedjeljak 29. kolovoza 2016 godine inženjerija Hrvatske vojske započela je sa radovima na pripremi terena na kojem će se urediti sportski park HRVATSKIH BRANITELJA. Park će sadržavati igralište sa umjetnom travom te igralište sa dječjim igralima.

Povodom 25 obljetnice pogibije voćanskog branitelja Josipa Martana te na spomen svim poginulim ali i živim Hrvatskim braniteljima Općina Donja Voća uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Ministarstva obrane RH te Ministarstva branitelja započela je sa realizacijom ovog projekta.

Sportski park namijenjen je svim mještanima Općine te dragim gostima na kojem će se moći održavati razne sportske ali i kulturne manifestacije.

„Čuvanje spomena na naše Branitelje nama je izuzetno važno, isto kao i omogućiti našim žiteljima kvalitetan i sadržajan život u našoj Općini. Na radovima oko našeg prvog sportskog parka koji je prigodno posvećen Hrvatskim braniteljima iskrena hvala saborskom zastupniku g. Stričaku, ministru branitelja g. Medvedu, njegovoj pomoćnici gđi. Benić, ministru obrane g. Buljeviću, ministru Tolušiću i njegovom pomoćniku g. Huški te svima onima koji svojim radom doprinose ovom projektu. Posebna hvala našem generalu i pomoćniku ministra obrane g. Jakop Zdravku bez čije bi velike pomoći ovaj projekt bio dosta upitan.

Ovo je samo početak radova koji će se izvoditi u Donjoj Voći a tiču se cestovne infrastrukture za koju pripremamo građevinske dozvole a iste planiramo financirati fondovima EU“ riječi su načelnika Općine Krune Jurgeca.

(Izvor: Općina Donja Voča)

Donja Voća